Välkommen!

Jag har äntligen tagit mig i kragen och startat denna hemsida, som är tänkt att inspirera och underlätta sökandet efter ekologiska/naturliga/äkta produkter!

 21 år av mitt liv rusade förbi utan en tanke på vad jag omgav mig med i form av kroppsvård, mat, produkter m.m. Liksom de flesta nutidsmänniskor levde jag utifrån hur jag själv vuxit upp, vad som var gott att äta, vilken mascara som visades på reklamen och vilket schampo som gjorde mitt hår finast. Because I’m worth it (eller?). Det var inte på det viset att jag levde osunt innan, absolut inte. Snarare ”normalt” i samhällets ögon, vilket innebar att mitt liv var fyllt av allt som industrin producerar och säljer och som man tror att man ska ha och behöver (med industrin menar jag matindustrin, köttindustrin, kosmetikaindustrin, you name it)!

I februari 2011 upptäckte jag en helt ny värld i och med att jag började med Balsammetoden (vad det är för något kan du läsa i det första inlägget i kategorin ”Hårvård” (klicka på (”Meny”), ”Inlägg” och sedan ”Hårvård” ovan). Därefter har mer och mer inspirerat mig och jag känner nu att min hjärna är överfull av information och det fylls hela tiden på med mer. Och jag älskar det. Det är så mycket som vi inte vet, som inte visas i reklamer på tv och som inte enkelt kan ta plats i samhället. Att köpa mer ekologiskt har som vi alla märkt lyckats stånga sig in i samhällets ”normalitet” och det är superbra! Likaså tas kampen upp då och då mot klädindustrin och CSR börjar bli ett välkänt begrepp på de flestas läppar. Men allt annat då? Alla andra områden som ens vardag består av? Den här hemsidan är tänkt att inspirera dig till en medveten vardag. Undersök gärna det jag skriver, se vad du tycker är bra/dåligt, vilka vanor du vill förändra och vilka du vill ha kvar.

Vad är det egentligen jag pratar om? Följ med mig, så får du se!

Annonser